• September 22, 2023

Hårtransplantation FUE metode – PHAEYDE ClinicHårtransplantation FUE metode – PHAEYDE Clinic

Hårtransplantation for mænd og kvinder i Budapest, Ungarn på PHAEYDE Clinic. Se de fantastiske hårtransplantationER fra resultaterne før og efter i denne video. Kom og besøg os i Budapest og få et nyt hår på PHAEYDE Clinic.

PHAEYDE Clinic:
• https://dk.phaeyde.com/
• +36-30/207-4588

============================================

Hvorfor Klinikken PHAEYDE?

• Vores klinik er unik, fordi vi tibydersærlige servicepakkeret bestemt sted og i en bestemt periode. Således tilbyder vi en betydelig mængde forskellige medicinske tjenester.
• Vi arbejder sammen medde mest erfarne specialisterpå alle områder.
• Vi hjælper dig med enpersonlig vejledningi alle tilfælde, først og fremmest lægger vi vægt på din sikkerhed, så vi informerer dig også om de mulige risici

På vores klinik anvender vi kun de nyeste og mest moderne hårtransplantationsmetoder. FUE-metoden er i øjeblikket anset for at være den mest moderne teknik, efter behandlingen er der ingen ardannelse tilbage overhovedet. Proceduren udføres under lokalbedøvelse, derfor kan vores patienter tage hjem umiddelbart efter hårtransplantation.

Hvis du også lider af hårtab, lav en aftale for en gratis konsultation, hvor vi giver dig et nøjagtigt pris tilbud.

Det første skridt kan være tidligere, det andet senere; for tyndt hår, to-sidet skaldethed eller fuldt skaldethed. En hårtransplantation kan være løsningen for at få permanent smukt og tykt hår. Vi kan gøre rede for principperne for hår implantater hurtigt: dit eksisterende hår bliver `omfordelt.` Herefter bliver håret fjernet fra bagsiden af ​​din hals og implanteret på de skaldede områder.

#Hårtransplantation #FørEfter #Timelapse

Source