• June 2, 2023

Hårtransplantationer med Medical Travels i Budapest – spar 70%. Vi er eksperter i mandligt hårtab.Medical Travels er et dansk firma som ligger i hjertet af København.

Vi er specialister i mandligt hårtab, og vi hjælper dig med at få foretaget din hårtransplantation i Europa med samme kvalitet som i Danmark til en mere overkommelig pris.

Du, og eventuelt din partner, kan opleve smukke Budapest og samtidig spare op til 70% på din hårtransplantation.

Klinikken benytter 6 godkendte og erfarne læger, og du vil ankomme til en topmoderne klinik, hvor vi anvender den nyeste teknologi inden for hårtransplantationer og skægtransplantationer. Vores dygtige personale har årevis af erfaring, en høj standard og er medlem af FUE Europe og ISHRS.

Vi giver dig fuld service på hele turen, garanti på din behandling samt markedets mest grundige opfølgning. På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af din livsforandrende behandling.

Vi vil gøre alt for at gøre oplevelsen så god som overhovedet muligt, så du kan få din livskvalitet tilbage.

Vores DNA

Vi ønsker at hjælpe dig med at komme dit hårtab til livs. Vi er specialister i mandligt hårtab og vi samarbejder med de bedste klinikker i udlandet. Gennem grundige vurderinger har vi udvalgt den bedste hårtransplantationsklinik i Budapest og dygtige samarbejdspartnere, som du kan stole på. Med andre ord så får du følelsen af at besøge en topmoderne klinik i udlandet helt uden bekymringer.
Hvad enten du har et akut problem eller bare gerne vil pleje dig selv og dit udseende, så vil vi gøre alt for at gøre oplevelsen så god som overhovedet muligt for dig. Vi ønsker at bidrage til, at du får den behandling og livskvalitet, som du ønsker.
Omsorg, behandlinger af højeste kvalitet samt udsøgt service i smukke omgivelser er kernen i vores DNA og det gør vi alt for, at du kan mærke, når du besøger vores klinik. Vi ønsker også at gøre din rejse til en god og afslappende oplevelse.

Du er i centrum

Hos Medical Travels mærker du altid, at du er i centrum. Vi bestræber os på at have tid til at tage os godt af dig, lige fra du har dit første møde med os til din behandling er overstået. Men det er ikke gjort med det. Grundig opfølgning og eventuelle videre behandlinger er en stor del af dit forløb, og vi lover at passe rigtig godt på dig.
Vores klinik er topmoderne og vi er vi alle drevet af at levere en ekstraordinær patientoplevelse – hver eneste gang. Vores DNA bygger på tryghed, omsorg, kvalitet og høj service.
Vi er bevidste om, at det at vælge en klinik er en tillidssag. Vi møder dig, der hvor du er og respekterer dine ønsker og behov.
Vores personale er alle blevet nøje håndplukket med henblik på at sikre kundeservice og faglig dygtighed.

Når du vælger hårklinik

Flere og flere danskere vælger at få en hårtransplantation. Da det er ekstremt omkostningsfuldt i Danmark søger mange mod udlandet. Og her kan det være lidt af en urskov at finde den rette klinik med godkendte, professionelle læger og sygeplejersker og en proces, som du kan stole på.
Når du vælger at få foretaget en hårtransplantation, er det altid en god idé at spørge lidt ind til hvem sundhedspersonalet er, og hvor meget erfaring de har. Du bør også spørge ind til metoden som anvendes og i det hele taget bede om grundig information og opfølgning. På nogle klinikker vælger de hurtige, urealistiske og smertefulde løsninger, som kan give voldsomme komplikationer og give dig et uønsket resultat.
Vi er din garanti for, at dit forløb bliver så behageligt og professionelt som muligt. Vi ved alt om hårtransplantationer og vil guide og vejlede dig fra A-Z.

Source