• September 25, 2023

Hoe kan ik aan de slag met ontzwangeren? | Haaruitval | Slaap | Vitamines | Postnatale depletieYess ik ben er weer met een nieuwe info video 🤗 vandaag alles over ontzwangeren, het herstellen van je lichaam en geest na de zwangerschap.

Het is belangrijk om na je bevalling te letten op je leefstijl om jezelf zo goed mogelijk weer aan te vullen naar je nieuwe normaal. Het duurt ongeveer 12-18 maanden voordat je lichaam is herstelt, als er geen ‘bijzondere’ situaties zijn geweest.
In de video van vandaag neem ik je mee hoe hiermee aan de slag te gaan.

Wil jij ook starten met de supplementen van Femmegetic, check dan even hun website.
Ik slik het zelf al ruim een jaar en het ondersteunt mij als moeder enorm!
De mamacare is daarom ook speciaal heringericht voor niet alleen pas bevallen ouders, maar ook moeders met hun drukke leventje 🤎

** Advies niet in te nemen als je nog borstvoeding geeft **

HomeSource