• June 7, 2023

Huub Smit heel kort in Ferry: ‘Smaakt naar meer’ | KRAAK.De Eindhovense acteur Huub Smit is in de allerlaatste seconden van Ferry de film te zien. Hij speelt één van de pillendraaiers waarmee Ferry Bouman later een grote jongen wordt in de criminele wereld. De kans dat er in een eventueel vervolg een grotere rol voor Huub inzit is groot. “Maar ik mag daar niks over zeggen.” Zelfs als je Huub persoonlijk kent moet je goed opletten om hem in actie te zien. Drie keer met je ogen knipperen en het moment is voorbij. “Ik was ook helemaal leeg na de opnamedag, ik was kapot”, grapt hij daarover in het praatprogramma KRAAK.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #KRAAK #Ferry #HuubSmit

Source