• September 25, 2023

Lider du af Hårtab? Se hårløsninger til mændLIDER DU AF HÅRTAB?
Det er ganske almindeligt at opleve hårtab i perioder af livet. Hårtab kan skyldes mange ting – en hel del mænd og kvinder oplever hårtab i forbindelse med stress og præstationer, sygdom og sorg. For de fleste gælder det at håret kommer igen når krop og sind finder balancen igen.

HAIR FOR LIFE – CONTACTSKIN
Hair for Lifeer den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksibe, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone.Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

SOM DIT EGET HÅR
Her er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår som var det dit eget naturlige velvoksende hår.

HÅRLØSNINGER TIL MÆND
Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen – typisk 4 uger – hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige kontrolbesøg.

DÆKKER DIT BEHOV
Hair for life er et system der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS!
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.
Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os

Læs mere her:
http://menscuttingclub.dk/haartab

Source